Pomocny

Przed / Po: Czarno-biały, aby ulepszyć małą łazienkę

Przed / Po: Czarno-biały, aby ulepszyć małą łazienkę


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dekoracja doświadczyła fali mocnych kolorów w latach 70. i 80., zanim stopniowo ustąpiła miejsca neutralnym tonom. Kojące i ponadczasowe, mają tę zaletę, że łączą się ze wszystkimi stylami, od najbardziej klasycznych po najnowocześniejsze. W tej małej bezdusznej kabinie prysznicowej dekoratorzy agencji Bel Ordinaire postanowili podkreślić czarno-biały: po kilku tygodniach pracy przestrzeń toalety nabrała świeżego i nowoczesnego wyglądu, idealnie zgrane z duchem czasu. Deszyfrowanie obrazów.

Zwiększ styl

przed : Kiedy Nordine nabył to duże paryskie podmiejskie mieszkanie, już rozważał współczesną i bardzo designerską przestrzeń. Aby wprowadzić nowoczesną atmosferę do swojej przestrzeni życiowej, wzywa dekoratorów z agencji Bel Ordinaire. We współpracy z architektem D.P.L.G. Jean-Thomas Finateu, Marie-Claire i Séverine Fresquet dokonują wstępnej inwentaryzacji: oprócz pewnych aspektów technicznych, które należy zmodyfikować, mieszkanie nie ma uroku, a jasność jest raczej niska. W zarezerwowanej dla gości łazience poprzedni właściciele robili absolutne minimum w zakresie wystroju. Mały pokój nie ma funkcjonalności i stylu, który Nordine chce zmienić, usuwając wszystkie stare elementy. Trzeba powiedzieć, że jasnoróżowe płytki, związane z umywalką i prysznicem „na poziomie wejściowym”, nie czynią łazienki szczególnie atrakcyjną. Wykończenia pozostawiają również coś do życzenia, z tapetą, która stopniowo złuszcza się ze ściany, pozostawioną odkrytą lampą ścienną, a ekran prysznicowy całkowicie nieestetyczny.
później : Prysznic odnalazł nowe życie dzięki interwencji agencji Bel Ordinaire. Marie-Claire i Séverine Fresquet postawili na pół-retro, na wpół współczesną atmosferę, łącząc klasyczne kody z większą ilością elementów projektu. Tak więc pokrycie ścian składa się teraz z bardzo prostych białych płytek, przypominających łazienki z lat 30. XX wieku. Biały dominuje zatem w pomieszczeniu od podłogi do sufitu, po prostu przerywany kilkoma czarnymi elementami ożywiającymi przestrzeń (lustro , wieszak na płaszcz itp.). Próżność została w całości wykonana na miarę, dzięki czemu można ją zintegrować z tym małym pokojem bez utrudniania krążenia: zabarwiona na czarno, bardzo stylowa, idealnie komponuje się z innymi akcesoriami w łazience. Goście mogą przechowywać przybory toaletowe bez konieczności chodzenia do pokoju. Ten schowek uzupełnia nisze w ścianie prysznica, teraz wyposażone w wyjątkowo płaską tacę. Zadbano o każdy szczegół, aby spersonalizować pokój i nadać mu piękny akcent nowoczesności. Nordine może teraz witać swoich gości w miejscu, które wygląda tak stylowo, jak i ciepło!
Więcej informacji na www.belordinaire.com



Uwagi:

  1. Meino

    Moim zdaniem jest to niewłaściwa droga.

  2. Alasdair

    Nie masz racji. Jestem pewien. Napisz do mnie w PM, będziemy się komunikować.

  3. Jibril

    Myślę, że pozwolisz na błąd. Wejdź, omówimy to. Napisz do mnie w PM, poradzimy sobie z tym.

  4. Hale

    Co za przyjemna odpowiedź

  5. Mizuru

    Tak, teraz jest jasne ...W przeciwnym razie tak naprawdę nie od razu zrozumiałem, gdzie jest związek z samym tytułem ...

  6. Voodoozragore

    Wierzę, że popełniasz błąd.

  7. Derryl

    Jakie utalentowane przesłanie



Napisać wiadomość